گوشت گوساله کبابی

تبدیل واحد:
کالری: 2
چربی 0.08 گرم

پروتئین 0.24 گرم

کربوهیدرات گرم

گوشت قرمز به عنوان یکی از منابع اصلی تامین پروتئین در رژیم غذایی انسان وجود دارد. گوشت گوساله و گوسفند از جمله گوشت‌های قرمز هستند که در جامعه ما مورد استفاده قرار می گیرند.بسیاری از خانواده ها بر این باورند که گوشت گوسفند در مقایسه با گوشت گوساله ارزش تغذیه ای بیشتری دارد، درست است که سرعت هضم گوشت گوسفند، بیشتر از گوشت گوساله است و بافت نرم و طعم دلچسبی دارد، اما باید بدانید گوشت گوسفند و گوساله از نظر ارزش تغذیه ای با یکدیگر برابری می کنند و میزان روی، آهن و ویتامین B12 در آن ها یکسان است با این تفاوت که گوشت گوسفند چربی بالاتری نسبت به گوشت گوساله دارد.البته افراط در مصرف گوشت گوساله می تواند سبب تجمع چربی در ناحیه شکم- پهلو و افزایش چربی خون شود.

مصلح‌های خوراکی:

مرزه

زعفران

فلفل سیاه

پیاز

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404