بورک (borek) یکی از غذاهای معروف و محبوب ترکیه ای می باشد. پایه اصلی این غذا خمیر یوفکا یا همان خمیر فیلو است. این غذای پرطرفدار در ترکیه برای تمام وعده های صبحانه، ناهار، شام و میان وعده طبخ می شود. مواد داخل بورک بسته به نوع وعده غذایی مورد نظر متغیر می باشد. یک صبحانه ترکیه ای محبوب می تواند بورک پنیر و سبزیجات باشد و یا برای وعده های ناهار و شام بورک گوشت و بورک مرغ در رستوارن ها آماده و طبخ می شود. همچنین بورک جزو غذاهای خیابانی ترکیه بوده و برای یک میان وعده مقوی و خوشمزه، انواع بورک ها مانند بورک اسفناج، بورک سیب زمینی پنیری، بورک پنیر و جعفری، بورک ژامبون و… داغ و تازه به فروش می رسد.
بورک گوشت و قارچ
تبدیل واحد:
کالری:
3
چربی
0.03
گرم
پروتئین
0.3
گرم
کربوهیدرات
0.4
گرم
دیدگاهتان را بنویسید