کره بادام زمینی برای اولین بار در سال ۱۸۸۲ و توسط مارسلوس گیلمور ادسون کانادایی تولید شد و بیش از ۱۳۱ سال است که به محبوبترین خوراکی دنیا، بهویژه در آمریکا بدل شده است.کره بادام زمینی سرشار از مواد مغذی و بسیار لذیذ است. این مادهی غذایی با هر نوع خوراکی از میوه و شکلات گرفته تا ژله و کرفس، قابلمصرف است. وجود میزان زیاد چربیهای غیراشباع و مواد مغذی دیگر، کره بادام زمینی را به یکی از میان وعده های مناسب برای کاهش وزن تبدیل کرده است.چربی های غیر اشباع و پروتئین موجود در کره بادام زمینی سبب ایجاد احساس سیری میشود. مصرف کره بادام زمینی همراه با نان تست یا بدون آن به عنوان صبحانه، برای ناهار یا به همراه سیب به عنوان میانوعده میتواند باعث جلوگیری از پرخوری شود. اما همیشه در مصرف کره بادام زمینی میانهروی کنید.
کره بادام زمینی با شکلات تلخ

تبدیل واحد:
کالری:
5.95
چربی
0.33
گرم
پروتئین
0.29
گرم
کربوهیدرات
0.37
گرم





دیدگاهتان را بنویسید