بادمجان یکی از مواد غذایی پرطرفدار است که غذاهای خوشمزه ای با آن طبخ می گردد و از آن نمی توان چشم پوشی کرد. خورش غوره بادمجان، یک غذای محلی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن، بادمجان، غوره و گوشت می باشد و به علت وجود غوره در آن، ترش مزه است. بنابراین برای افرادی که علاقه به خوردن غذاهای ترش دارند گزینه مناسبی می باشد. اگرچه زمان طبخ این غذا بیشتر در فصل تابستان است که غوره تازه در دسترس می باشد ولی می توان غوره را در فریزر نگهداری کرد و در سایر فصول هم این خورش خوشمزه را تهیه نمود.
غوره بادمجان با گوشت قرمز

تبدیل واحد:
کالری:
2
چربی
0.13
گرم
پروتئین
0.06
گرم
کربوهیدرات
0.03
گرم









دیدگاهتان را بنویسید