بوقلمون بزرگترین و سنگینوزنترین پرنده خانگی است. گوشت این پرنده حاوی هر دو نوع گوشت سفید و قرمز است. ۶۵ درصد گوشت بوقلمون سفید و در ناحیه سینه و ۳۵ درصد آن قرمز و در ناحیه رانها قرار دارد. هریک از این گوشتها از نظر طعم و مزه باهم متفاوتند.گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژهای که دارد هنگام طبخ حجم خود را از دست نمیدهد و به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی، در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است و منبع خوبی از ویتامینهای A، B۱، B۳، B۶، B۱۲ به شمار میرود.اگر میخواهید غذای سالمی را با بوقلمون بپزید، توصیه میشود بوقلمون را به صورت بخارپز یا کبابی مصرف کنید. این شیوه طبخ بهتر از سرخ کردن است.
بال بوقلمون کباب شده
تبدیل واحد:
کالری:
1.63
چربی
0.03
گرم
پروتئین
0.3
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید