قِیسی نوعی از زردآلو است که بسیار شیرین می باشد. همچنین برگه زردآلوی خشک شده را نیز قیسی مینامند. قیسی حاوی کلسیم، سدیم، پتاسیم، فسفر، آهن و ویتامین B3 ،B2 ،B1 است.مصرف قیسی خواص درمانی بسیاری دارد که از جمله میتوان به تصفیه خون، باز کردن عروق، رفع بوی بد دهان، پایین آوردن تب، برطرف کردن ورم مفاصل اشاره کرد. این محصول همچنین برای رفع کم خونی نیز مفید است. مواد مغذی موجود در قیسی می تواند به حفاظت از قلب و چشم نیز کمک کند.
قیسی

تبدیل واحد:
کالری:
2.47
چربی
0.01
گرم
پروتئین
0.05
گرم
کربوهیدرات
0.56
گرم









دیدگاهتان را بنویسید