میوه بلک بری با نام علمی “Rubus fruticosus” از خانواده تمشک است و بومی مناطق سردسیری و نیمه گرمسیری است.بلک بری یک گیاه دو ساله با ساقه های راست است و دارای برگ های سبز تیره ای میباشد و خوشه گل های سفید و صورتی تولید میکند که در نهایت به میوه تبدیل میشوند.بلک بری طعم فوق العاده و شیرین دارد که علاوه بر خام خوری باعث شده که از آن در مربا، دسر، تنقلات و کیک ها نیز استفاده گردد.بلک بری یک منبع غنی از ویتامین A، B1، B2، B3، B6، فولات، ویتامین C، ویتامین E و ویتامین K میباشد.همچنین دارای مقادیر بسیار زیادی کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی است و هیچ گونه کلسترول مضری ندارد.
بلک بری
تبدیل واحد:
کالری:
0.52
چربی
0.006
گرم
پروتئین
0.01
گرم
کربوهیدرات
0.12
گرم
دیدگاهتان را بنویسید