نخود فرنگی پخته

تبدیل واحد:
کالری: 0.84
چربی گرم

پروتئین 0.05 گرم

کربوهیدرات 0.16 گرم

نخود فرنگی یا نخود سبز، گیاهی است که میوه آن حاوی دانه‌های گوشتی به نام نخود است. از نخود سبز اغلب در غذاها و سالادها به صورت پخته استفاده می شود.میزان آنتی اکسیدان موجود در نخودفرنگی، از واکنش های مختلفی در بدن جلوگیری می کند که ممکن است باعث بیماری های جدی شوند. نخودها منابع غنی از مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، روی، مس، منگنز و غیره هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند.نخود فرنگی غنی از ویتامین K و D است که به جذب کلسیم و جلوگیری از پوکی استخوان کمک می کند.فیبر رژیمی موجود در نخود فرنگی، آن را به یک کمک خوب برای هضم تبدیل کرده است. فیبر همچنین متابولیسم بدن را بهبود می دهد. فیبر بالا و محتوای پروتئین موجود در نخودفرنگی، به تنظیم قند خون در بدن کمک می کند.درست است که نخودفرنگی حاوی مقدار زیادی ویتامین و فیبر است. هم چنین شامل ویتامین D می باشد که به حفظ جرم استخوان کمک می کند، اما جذب اضافی نخود نیز می تواند منجر به از دست دادن کلسیم در بدن شود. مصرف زیادی نخود فرنگی می تواند اسید اوره را در بدن ایجاد کند که ممکن است باعث ایجاد نقرس شود.

مصلح‌های خوراکی:

فلفل سیاه

پودر دارچین

آویشن

پودر زنجبیل

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404