کمای

تبدیل واحد:
کالری: 0.14
چربی 0.01 گرم

پروتئین گرم

کربوهیدرات 0.03 گرم

کما گیاهی است که دراین روزها در بیابانهای منطقه میاندشت ، فرومد، خوارتوران، طرود و پل ابریشم میامی بصورت خودرو می روید و دارای خواصی دارویی از جمله ضد تشنج، ضد عفونی کنندگی و رفع بیماری های دستگاه گوارش است.کما نیز بوی خاصی دارد که بعضی ها از افراد آنرا خوشبو خطاب می کنند و بعضی دیگر از بوی آن بیزارند. اهالی تمام مناطق به ویژه میامی خودمان این بوته و انواع آن را دوران تعطیلی نوروز چیده و انواع خورشت و پلو را از آن درست می کنند.اما نکته ای که باید پس از خوردن این گیاه در نظر بگیرید این است که خود را برای چند ساعت خواب آماده کنید چراکه این گیاه بشدت خواب آور است. طرز پخت کمای : ابتدا آن را خورد کرده و بعد می شوییم.سپس کمای های خورد شده را روی حرارت می گذاریم تا له شود.پیاز را به صورت نگینی خورد کرده و در روغن سرخ می کنیم و سپس گیاه کمای که از قبل روی حرارت پخته شده است را با پیاز داغ ها تفت می دهیم و مقداری ادویه و نمک به آن اضافه می کنیم.حال می توانید این غذای خوشمزه و محلی را با ماست سرو نمایید .

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404