بروکلی را میتوان به صورت خام یا پخته مصرف کرد اما بهترین روش خوردن آن بخارپز کردن، کمی سرخ کردن یا خوردن به صورت خام و در سالاد است، زیرا این روشها مواد مغذی کلم بروکلی را حفظ میکنند.کلم بروکلی یکی از سبزی های سرشار از ویتامین C، ویتامین K، فیبر، فولات، پتاسیم، سلنیم، ویتامین A، منگنز، تریپتوفان، ویتامین B۶ و فسفر است.بروکلی به دفع رادیکال های آزاد و سمومی مانند اسید اوریک از بدن کمک کرده و به این ترتیب خون را پاکسازی می کند.بروکلی سرشار از فیبر است، مادهی رژیمی که با درمان یبوست میتواند تقریبا تمام اختلالات معده را درمان کند.کلم بروکلی منبع بسیار خوبی از ویتامین K و کلسیم است که این دو به عنوان دو ماده حیاتی برای سالم نگه داشتن استخوان می باشند. همچنین فسفر، روی و ویتامین های A و C موجود در آن، سبب تقویت بافت استخوانی می شود.خوردن بروکلی می تواند قند خون را کاهش داده و به کنترل دیابت کمک کند.اگرچه خواص کلم بروکلی برای سلامتی بسیار زیاد است، ولی نباید هرگز احتیاط را فراموش کنید. در برخی افراد، تماس با کلم بروکلی میتواند موجب خارشهای آلرژیک شود.
کلم بروکلی

تبدیل واحد:
کالری:
0.34
چربی
گرم
پروتئین
0.03
گرم
کربوهیدرات
0.07
گرم









دیدگاهتان را بنویسید