کله پاچه یکی از غذاهای بسیار سنگین است و پروتئین و چربی بالایی دارد. قسمت هایی از کله پاچه مفید و قسمت هایی از آن بسیار مضر هستند و به هیچ عنوان خوردن آنها توصیه نمی شود. خوردن پاچه برای مبتلایان به تب و کسانی که غذای کم نیاز دارند و مبتلایان به خونریزی رحم و سستی روده و خونریزی بواسیر مفید می باشد. بر اساس هرم غذایی، نیاز روزانه بدن، ۳ واحد گوشت می باشد و هر پاچه معادل ۲ واحد گوشت به حساب می آید.افراد سالم، جوانان و کودکان در صورت مصرف کله پاچه حتما ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانند. بهتر است کله پاچه در وعده صبحانه استفاده شود زیرا که مصرف آن در وعده شام می تواند، موجب بی خوابی و ناراحتی های معده شود.بیماران قلبی و دیابتی حتیالامکان کله پاچه را از برنامه غذایی خود حذف کنند.
پاچه خام
تبدیل واحد:
کالری:
2.01
چربی
0.13
گرم
پروتئین
0.19
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید