هلو انجیری که به نام های هلو بشقابی و هلو دوناتی هم شناخته می شود، یکی از انواع هلو به شکل یک بشقاب کوچک بوده که پوست کرکی آن به رنگ زرد و قرمز دیده می شود، گوشت سفید و سفتی دارد، هسته بزرگ آن به گوشت چسبیده و از انواع دیگر شیرین تر و معطر تر است.
از این میوه برای تهیه انواع سالاد میوه، اسموتی، کیک، شیرینی و سس استفاده می شود.
هلو انجیری سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین C، پتاسیم، منیزیم، آهن، منگنز، فسفر، روی، مس و فیبر است.
مقادیر بالای فیبر، پتاسیم و کولین موجود در هلو انجیری به کاهش فشار خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را از بین می برد. همچنین فیبر به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و با کاهش اشتها موجب کنترل وزن می شود.
کلسیم و فسفر موجود در هلو انجیری به تقویت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری پوکی استخوان را کاهش می دهد.





              
              
              
              
              
              
              
              
              



دیدگاهتان را بنویسید