هلو انجیری

تبدیل واحد:
کالری: 0.39
چربی 0.002 گرم

پروتئین 0.009 گرم

کربوهیدرات 0.09 گرم

هلو انجیری که به نام های هلو بشقابی و هلو دوناتی هم شناخته می شود، یکی از انواع هلو به شکل یک بشقاب کوچک بوده که پوست کرکی آن به رنگ زرد و قرمز دیده می شود، گوشت سفید و سفتی دارد، هسته بزرگ آن به گوشت چسبیده و از انواع دیگر شیرین تر و معطر تر است.

از این میوه برای تهیه انواع سالاد میوه، اسموتی، کیک، شیرینی و سس استفاده می شود.

هلو انجیری سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین C، پتاسیم، منیزیم، آهن، منگنز، فسفر، روی، مس و فیبر است.
مقادیر بالای فیبر، پتاسیم و کولین موجود در هلو انجیری به کاهش فشار خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را از بین می برد. همچنین فیبر به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و با کاهش اشتها موجب کنترل وزن می شود.
کلسیم و فسفر موجود در هلو انجیری به تقویت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری پوکی استخوان را کاهش می دهد.

مصلح‌های خوراکی:

عسل

مربای زنجبیل

خرما

انیسون

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404