بلغور گندم که گاهی اوقات نیز گندم شکفته نامیده می شود، یک نوع شناخته شده تر از دانه های کامل گندم است. بلغور گندم در مقایسه با غذاهای حاوی کربوهیدرات تصفیه شده منبع بسیار خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر، آنتی اکسیدان ها و مواد غذایی طبیعی است.بلغور دارای چربی کم و مواد معدنی زیادی مانند منگنز، منیزیم و آهن است و همچنین منبع خوبی از پروتئین گیاهی است. بلغور گندم دوز بسیار خوبی از فیبر را که برای سلامت گوارش و قلب مفید است تامین می کند.
بلغور گندم
تبدیل واحد:
کالری:
3.42
چربی
گرم
پروتئین
0.12
گرم
کربوهیدرات
0.75
گرم
دیدگاهتان را بنویسید