آلو بخارا

تبدیل واحد:
کالری: 2.4
چربی 0.003 گرم

پروتئین 0.02 گرم

کربوهیدرات 0.63 گرم

آلو بخارا یکی از انواع خشکبار است که در آشپزی ایرانی جایگاه ویژه ای دارد زیرا که طعم فوق العاده به غذا می دهد.این خشکبار از نظر پتاسیم غنی بوده و در نتیجه برای کسانی که فشار خون بالا دارند، بسیار مناسب است. به علاوه، در آلو بخارا مقدار زیادی نیاسین، ویتامین A و B6 وجود دارد.آلو بخارا دارای خاصیت صفرا بر، زیاد کننده ادرار، تب بر، دافع انگل و ضد استفراغ می باشد. همچنین از آن در مواردی مانند: گلو درد، کم خونی، تقویت کبد، سرفه، یبوست، مسمومیت، تقویت معده، سوء هاضمه و سنگ کلیه استفاده می شود.مصرف بی رویه آلو بخارا موجب ناراحتی معده و نفخ می شود. افراد مبتلا به قند خون نیز نباید درمصرف آلو بخارا زیاده روی کنند.

مصلح‌های خوراکی:

انیسون

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404