بیف استراگانف یک نوع خوراک روسی است که از تکههای فیله گوشت گاو به همراه خامه تشکیل شدهاست. پس از ابداع آن در قرن نوزده میلادی در روسیه، این خوراک در برخی کشورهای دیگر از جمله ایران رواج یافت. این غذا بیشتر از گوشت، قارچ و خامه ترش تشکیل می شود. در حال حاضر بیف استراگانف را اغلب با پاستا، نودل یا برنج می خورند یا آن را همراه با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات سرو می کنند. در برخی کشورها مثل برزیل این غذا را با برش های باریک گوشت گاو و همراه با رب گوجه فرنگی، پیاز، قارچ و خامه تهیه می کنند. همچنین گاهی به جای گوشت گاو از میگو یا مرغ هم استفاده می کنند. در کشورهای اسکاندیناوی مثل سوئد هم این غذا بسیار محبوب است؛ اما در آن جا به جای گوشت از نوعی سوسیس محلی استفاده می شود. در کشورهای شرق آسیا مثل ژاپن اغلب بیف استراگانف را با برنج یا گاهی با نودل می خورند. البته در شکل سنتی این غذا، همراه با پوره سیبزمینی سرو می شود.
بیف استراگانف
تبدیل واحد:
کالری:
1.6
چربی
0.1
گرم
پروتئین
0.1
گرم
کربوهیدرات
0.07
گرم
دیدگاهتان را بنویسید