قطاب

تبدیل واحد:
کالری: 6
چربی 0.24 گرم

پروتئین 0.13 گرم

کربوهیدرات 0.7 گرم

قطاب یکی از شیرینی های سنتی و بسیار محبوب ایرانی است که بهترین نوع آن را می توان در شهرهای یزد و کرمان یافت. این شیرینی خوش طعم، معمولا در کنار چای سرو می شود.قطاب در انواع سنتی یزدی و عسلی تهیه می‌شود. قطاب یزدی از لایه خارجی و مغز داخلی تشکیل شده‌ است. لایه خارجی آن، نانی سرخ شده در روغن است و مغز داخلی، مخلوط پودر بادام، پودر قند و هل می باشد. در قطاب عسلی، شیرین‌کننده اصلی بجای پودر قند، عسل است.

مصلح‌های خوراکی:

سرکه انگور

آبغوره

آب لیمو ترش

انار

سکنجبین

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404