قارچ

تبدیل واحد:
کالری: 0.22
چربی 0.003 گرم

پروتئین 0.03 گرم

کربوهیدرات 0.03 گرم

قارچ های خوراکی منبع خوبی از پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب اشباع نشده هستند، اما دارای کالری پایینی می باشند و این ممکن است که عجیب به نظر برسد، اما قارچ ها می توانند برای پوست هم مفید باشند.قارچ، تنها سبزی است که حاوی ویتامین D می باشد و همچنین حاوی ویتامین های گروه B، کلسیم، آهن، پتاسیم، مس و سلنیوم است.قارچ برای رفع خستگی،درمان کم خونی فقر آهن، تقویت استخوان ها، کاهش فشارخون بالا و کاهش خطر سکته مغزی بسیار مفید می باشد.آب پز کردن باعث از بین رفتن ویتامین های قارچ می شود. پخت طولانی مدت هم تراکم و سفتی بافت قارچ را افزایش می دهد، سرخ کردن بیش از هفت دقیقه قارچ در روغن زیاد نیز آن را دیرهضم و پرکالری می کند. کبابی کردن بهترین روش پخت قارچ است.

مصلح‌های خوراکی:

فلفل سیاه

پونه

آویشن

زیره سبز

پودر زنجبیل

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404