آرد جو

تبدیل واحد:
کالری: 3.45
چربی 0.02 گرم

پروتئین 0.1 گرم

کربوهیدرات 0.75 گرم

جو یکی از دانه های بسیار مفید با فیبر بالا و دارای کلسیم قابل توجهی است که در نان، بعضی غذاها و نوشابه ها استفاده می شود.آرد جو دارای تمام خواص مفید و متنوع جو می باشد.

استفاده از جو و سایر غلات به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارند، در سال های اخیر به شدت رو به افزایش است. غلات کامل منابع مهمی از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند که در دانه های تصفیه شده یافت نمی شوند. انتخاب دانه های کامل سبب کاهش خطر بیماری های مزمن مانند چاقی، دیابت، بیماری های قلبی و سرطان می شود.

جو سرشار از ویتامین های گروه B، سلنیوم، مس، کروم، فسفر و منیزیم است. در مقایسه با بسیاری از غلات دیگر، جو دارای چربی کمتر، فیبر و مواد معدنی بیشتر است. فیبر با یبوست و اسهال در دستگاه گوارش مبارزه می کند و حرکات روده را تنظیم می نماید. همچنین فیبر برای حفظ بالانس باکتری های دستگاه گوارش مهم است. توجه داشته باشید که مصرف فیبر خود را طی ۱تا۲ ماه به تدریج افزایش دهید. علاوه بر این افزایش مصرف فیبر بدون مصرف آب کافی می تواند منجر به یبوست شود.

مصلح‌های خوراکی:

روغن زیتون

رازیانه

انیسون

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404