پاستا پنه آلفردو

تبدیل واحد:
کالری: 2
چربی 0.15 گرم

پروتئین 0.05 گرم

کربوهیدرات 0.23 گرم

پاستا غذایی ایتالیاییه که به روش های مختلف و به شکل های متنوع درست میشه. سس هایی که برای روی پاستا ریخته میشه هم بسیار متنوعه. این غذای خوشمزه رو هم با گوشت و مرغ و میگو میشه خورد و هم با سبزیجات. بعضی ها پاستا رو به شکل رشته ای (فتوچینی) می پسندن و بعضی ها به شکل فرمی. یکی از محبوب ترین انواع پاستا، پاستا پنه است که معمولا با سس پستو و یا سس آلفردو سرو میشود . اولین بار پاستای پنه با سس آلفردو را یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو در اواسط قرن ۲۰ در شهر رم تهیه کرد. یکی از مواد اصلی و مهم پنه آلفردو پنیر پارمیجانو یا پنیر پارمزان است که طعم و بافت خامه‌ای به این غذا می‌دهد.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404