شیرین تره، یک خورش لذیذ گیلکی و متعلق به مناطق شرق گیلان است که با تره، سیر، تخممرغ، کره محلی و ادویهجات درست میشود. در برخی از مناطق شمالی کشور به خورش شیرین تره، اسفناج یا برگ چغندر نیز اضافه میکنند که هم طعم غذا را لذیذتر میکند و هم خورش را تبدیل به غذایی مقوی و مفید میکند.خورش شیرین تره در مدت زمان کوتاهی آماده میشود و یک غذای بسیار ساده و راحت است. این غذا برخلاف نام آن، شیرین نیست و برخی افراد به آن کمی آب لیموی تازه اضافه میکنند.
خورشت شیرین تره
تبدیل واحد:
کالری:
1.2
چربی
0.05
گرم
پروتئین
0.12
گرم
کربوهیدرات
0.07
گرم
دیدگاهتان را بنویسید