آویشن گیاهی است دارای خواص بسیار که امروزه ما اغلب آن را بهصورت خشکشده و بهعنوان چاشنی در غذاها استفاده میکنیم. از زمانهای دور تاکنون، آویشن با خواص درمانی بسیارش جایگاه ویژهای نزد مردم اعصار مختلف داشته و دارد.آویشن نه تنها یکی از ادویههای محبوب در آشپزی امروزی است، استفاده از آن به عنوان دارویی شفابخش و ضامن سلامت، تاریخچهای بسیار طولانی دارد. در دوران رم باستان، از این ماده برای جلوگیری از مسمومیت استفاده میشد و اگر کسی دچار مسمومیت میشد، در آب حمامش آویشن میریختند تا جلوی تأثیرات مخرب مسمومیت را بگیرند. در زمانی که هنوز یخچال وجود نداشت و نگهداری از مواد غذایی دشوار بود، آویشن را در پخت غذا استفاده میکردند تا تأثیر مخرب گوشت فاسدشده را کم کند و از بیماریهای ناشی از غذاهای ناسالم جلوگیری کند. قبل از اینکه آنتیبیوتیکهای جدید به بازار بیایند، برای مداوای زخمها از روغن آویشن استفاده میشد.
آویشن
تبدیل واحد:
کالری:
1.01
چربی
0.02
گرم
پروتئین
0.06
گرم
کربوهیدرات
0.24
گرم
دیدگاهتان را بنویسید