آش لخشک نوعی آش رشته به شمار میآید با این اختلاف که به جای حبوبات از عدس استفاده میکنند و با سبزی آش و رشته بلند و پهن به نام لخشک آن را میپزند و چاشنی این غذا کشک و نعنا داغ یا سیر داغ و پیاز داغ است. لخشک نیز از آرد خمیر شده که به شکل ورقههای نازک در آمده و به صورت نوارهای نازک بریده شده است. آش لخشک از جمله غذاهایی است که در میهمانیهای عمومی و مجالس پر جمیعت محلی طبخ میشود و در مراسم خاصی به وسیله آن از میهمانان پذیرایی میشود؛ آیینی که زیباییهای خاص خود را دارد و میتواند به عنوان یک جاذبه غذایی برای منطقه گناباد مطرح شود.
آش لخشک
تبدیل واحد:
کالری:
1.15
چربی
0.02
گرم
پروتئین
0.1
گرم
کربوهیدرات
0.13
گرم
دیدگاهتان را بنویسید