یک ناهار یا شام خوشمزه و سبک که از طعم دار کردن مرغ بدست میاد در واقع مارینه به معنی مرینت کردن مرغ است. مرغ مارینه را گریل می کنند و یا می توانید در فر تهیه کنید . مرغ مارینه بیشتر شبیه شاورمای مرغ است و از مزه دار کردن مرغ بدست میاد بهتر است برای این غذا از سینه مرغ استفاده کنید شما برای طعم دار کردن سینه مرغ می توانید آن را سه ساعت داخل مواد مرینت بگذارید و یا حتی ۳۰ دقیقه قرار دهید و بهتر است روی سینه مرغ شکاف های را ایجاد کنید تا طعم و مزه های مرینت به تمام قسمت های مرغ برسد .
مرغ مارینه

تبدیل واحد:
کالری:
1.75
چربی
0.03
گرم
پروتئین
0.31
گرم
کربوهیدرات
گرم





دیدگاهتان را بنویسید