میوه به یا بهی، دارای گوشت خشک و کرکی است که طعمی ترش و تقریباً گس دارد. با این حال وقتی این میوه پخته میشود بو و طعمی بسیار خوش پیدا می کند. برای کمپوت مناسب است و به صورت مربا و مارمالاد نیز استفاده می شود.به نیز مانند بسیاری از میوه ها سرشار از مواد مغذی نظیر ویتامین A، ویتامین B، ویتامین C، فیبر و هم چنین مواد معدنی مانند پتاسیم، مس، سلنیوم، روی، فسفر، کلسیم و آهن است. میوه ی به کالری اندک دارد ولی سرشار از فیبر غذایی است. هم چنین، چربی اشباع، سدیم و کلسترول موجود در به بسیار اندک است. همه ی این ویژگی ها باعث شده اند این میوه به گزینه ای شگفت انگیز برای کاهش وزن و سلامتی تبدیل شود.میوه ی به سرشار از پتاسیم است و می تواند به کنترل فشار خون بالا کمک کند. همچنین مصرف مرتب آن، موجب کاهش کلسترول بد خون می شود.مصرف میوه ی به راهی اثربخش برای رفع تهوع در دوران بارداری به حساب می آید. این میوه همراه با عسل می تواند به درمان التهاب روده ی بزرگ، اسهال، یبوست و عفونت های روده کمک کند.
به پخته شده
تبدیل واحد:
کالری:
0.32
چربی
0.004
گرم
پروتئین
0.01
گرم
کربوهیدرات
0.05
گرم
دیدگاهتان را بنویسید