شله مشهدی که در مشهد فقط با نام شُله شناخته میشود، غذایی از خانواده آشها است. مواد اصلی این غذا گوشت، حبوبات و ادویهٔ فراوان است که میتوان برای خوشمزه و مقویتر شدن این غذا، مقداری مغز قلم گاو به آن اضافه کرد. به دلیل آنکه فرایند تهیه شله مشهدی بسیار پر زحمت و پر خرج است، معمولاً در خانهها پخته نمیشود و همیشه در حجم زیاد و در مناسبتهای خاص (مخصوصا محرم) و توسط آشپز مخصوص تهیه میگردد و برای مشهدیها از اهمیت فراوانی برخوردار است. بسیاری از مردم مشهد، عشق به شله را یکی از نشانههای هویت مشهدی میدانند.
آش شله مشهدی
تبدیل واحد:
کالری:
1.21
چربی
0.05
گرم
پروتئین
0.06
گرم
کربوهیدرات
0.13
گرم
دیدگاهتان را بنویسید