کره پسته

تبدیل واحد:
کالری: 5.88
چربی 0.5 گرم

پروتئین 0.25 گرم

کربوهیدرات 0.2 گرم

کره پسته محصول غذایی است که از آسیاب و برشته کردن پسته خام به همراه شکر و برخی طعم دهنده‌ها مانند هل تولید می‌شود. معمولا برای تهیه کره پسته از ترکیب ۸۰ درصد مغز پسته دهان بسته و ۲۰ درصد شکر و وانیل استفاده می‌کنند.

دلیل انتخاب پسته دهان بسته این است که این نوع پسته از نظر سلامت بهترین نوع آن است. در طی فرایند تولید، روغن پسته از آن جدا نمی‌شود و چربی محصول کاملا در آن باقی می‌مانند و باعث خمیری شدن کره می‌شود.

این محصول دارای ارزش غذایی بالایی است و به دلیل وجود مقادیر بالای فسفر و آهن جهت افزایش حافظه و ضریب هوشی مناسب است، همچنین برای ورزشکاران و بزرگسالان خوراکی مقوی، کم حجم و سریع الجذب و مفید است.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404