درشته دزفول

تبدیل واحد:
کالری: 1.3
چربی 0.01 گرم

پروتئین 0.03 گرم

کربوهیدرات 0.18 گرم

درشته غذایی با اصالت دزفولی است که با نام‌های «یریشه» یا «گمنه» نیز شناخته می‌شود؛ اما نباید آن را با گمنه بوشهری اشتباه گرفت. درشته و گمنه بوشهری، هر دو با بلغور گندم درست می‌شوند و بسیار لذیذ و خوشمزه هستند؛ اما طرز تهیه آن‌ها با هم متفاوت است. درشته از روزهای دور و از زمانی که برنج در جنوب کشت نمی‌شد، در این منطقه تهیه می‌شده است. همان طور که می‎دانید برنج، طبع سردی دارد و با ذائقه اهالی جنوب کشور، سازگار نیست. به همین دلیل، جنوبی‌ها از گندم برای تهیه انواع غذاها استفاده می‌کنند.درشته در واقع، جایگزین پلو است و طرز تهیه آن به کته برنج، شباهت بسیاری دارد. این غذا با بلغور گندم، کشمش، آب، پیاز، روغن حیوانی یا کره و ادویه درست می‌شود.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404