گریپفروت میوهای از خانواده مرکبات با پوست زردرنگ و مزه ترش مایل به تلخی است. این میوه منبع غنی از فولات، آهن، کلسیم و سایر مواد معدنی محسوب می شود.ویتامین C موجود در این میوه با تقویت سیستم ایمنی، باعث پیشگیری از ابتلا به بیماریهای عفونی و ویروسی مانند سرماخوردگی و آنفلوانزا میشود. ترکیبات موجود در گریپفروت با افزایش میزان ادرار و دفع کلسیم اضافی از بدن، مانع ایجاد سنگهای کلیوی می شوند.مصرف آب گریپفروت به صورت ناشتا میتواند باعث شکسته شدن بافتهای چربی و هضم و دفع سریعتر آنها از بدن شود. ازاینرو، افرادی که رژیم لاغری دارند، حداقل هفتهای ۳ مرتبه آب گریپفروت را در وعده صبحانه قرار دهند.از آنجایی که امکان تداخل دارویی با مصرف گریپفروت وجود دارد، بهتر است اگر داروی خاصی مصرف میکنید یا در دوران بارداری و شیردهی هستید، با مشورت پزشک از این میوه استفاده کنید.
گریپ فروت

تبدیل واحد:
کالری:
0.33
چربی
0.001
گرم
پروتئین
0.007
گرم
کربوهیدرات
0.08
گرم







دیدگاهتان را بنویسید