پنیر پارمیجانو که پارمیژان یا پارمیزان یا پارمسان نیز گفته میشود، پنیری ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه میشود و ساختن آن ۸ ماه زمان میبرد. پنیر پارمیجانوی نرسیده به عنوان پیش غذا مصرف میشود و پنیر پارمیجانوی رسیده را به صورت رنده کرده یا پودر شده در برنج، سوپ و انواع پاستا یا ماکارونی استفاده میکنند.
پارمیزان در برخی پیتزاها خیلی خوب جواب می دهد، (البته مقدار آن باید کم باشد). معمولا پنیر پارمیزان را بعد از پخت کامل پیتزا هنگامی که داغ است روی آن اضافه می کنند. این پنیر به راحتی ذوب نمی شود و طعمی نمکی دارد و در صورت اضافه شدن روی پیتزا، عطر و طعم خاصی به آن می دهد.
این پنیر را روی انواع پیتزاها از جمله پپرونی، چیکن پیتزا، پیتزا اسفناج می تواند اضافه کرد.
پنیر پارمیزان از ترکیب دو نوع شیر پاستوریزه نشده گاو، یکی شیر کاملی که صبح دوشیده شده و دیگری شیر خامه گرفته شده عصر روز قبل، تهیه می گردد.
دیدگاهتان را بنویسید