آلوی قرمز

تبدیل واحد:
کالری: 0.5
چربی گرم

پروتئین 0.01 گرم

کربوهیدرات 0.11 گرم

آلو، میوه تک هسته‌ای از خانواده زردآلو و هلو، دارای طعم متغیر ( از ترش تا شیرین ) و رنگ‌هــای زرد، سبـز، قـرمـز ، سیاه و ارغوانـی است که بیش از هزاران گونه متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد. معروف‌ترین گونه‌ آلوها، نوع ژاپنی است که برخی انواع آن به رنگ زرد و پرآب بوده و برخی دیگر درصد آب کمتری داشته و قرمز متمایل به ارغوانی هستند.آلو، اکثراً به صورت تازه مصرف می‌شود؛ اما می‌توان آن را به صورت خشک و یا بصورت کمپوت و مربا نیز استفاده کرد و یا به کیک‌ها، سالادها و غذاها اضافه نمود.مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، چربی خون، کنترل قندخون و پیش‌گیری از بروز بیماری‌های قلبی ـ عروقی، سرطان و بیماری‌های گوارشی نقش بسزایی در سلامت انسان دارد.آلو به دلیل داشتن فیبر غذایی، برای جلوگیری از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش نیز مفید است.

مصلح‌های خوراکی:

روغن زیتون

زیره سبز

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404