پیاز از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قندها، ویتامین ها به ویژه ویتامین C، مواد معدنی بخصوص کلسیم، فسفر و پتاسیم دارای اهمیت است. پیاز یکی از قدیمی ترین سبزی ها در دنیا است.معمولاً پیاز را خرد کرده و در غذاهای دلچسب و گرم متفاوتی استفاده میکنند، ممکن است به عنوان اجزای اصلی غذاهایی مثل سوپ پیاز فرانسوی یا چتنی پیاز مورد استفاده قرار گیرد.پیاز را میتوان به اشکال مختلف مورد استفاده قرار داد: پخت، کباب کرد، سرخ کرد و یا به صورت خام در سالاد ریخت. پیاز یک ماده ی غذایی اصلی و مهم در آشپزی هندی است. برای غلیظ کردن کاری و شیره گوشت استفاده میشود. ترشی پیاز به عنوان خوراکی خورده میشود. در آمریکای شمالی پیاز را خرد کرده و خوب سرخ میکنند که با نام پیاز حلقهای سرو میشود.فیبر و پروبیوتیک های موجود در پیاز باعث می شوند حرکات روده بهبود یابد و در نتیجه به درمان یبوست یا اسهال کمک می کند.پیاز خام حاوی مقادیر مناسبی اسید فولیک است که می تواند باعث پیشگیری از بیماری های کبدی شود. علاوه بر این به پاکسازی و سم زدایی کبد نیز کمک می کند.
پیاز قرمز
تبدیل واحد:
کالری:
0.4
چربی
گرم
پروتئین
0.01
گرم
کربوهیدرات
0.09
گرم
دیدگاهتان را بنویسید