باقلوا

تبدیل واحد:
کالری: 3.9
چربی 0.25 گرم

پروتئین 0.06 گرم

کربوهیدرات 0.37 گرم

باقلوا یکی از شیرینی های محبوب و لذیذ بوده که در کشور ایران، ترکیه و برخی از کشورهای عربی تهیه می شود. پایه این دسر خوشمزه خمیر می باشد، که درون آن با انواع مغزها مانند گردو، پسته، بادام و … پر می شود. مواد میانی باقلوا مطابق منطقه ای که در آن تهیه می شود، ممکن است متفاوت باشد.باقلوا ایرانی که به عنوان یک دسر مجلسی در مهمانی ها و مجالس سرو می شود، در شهرهای یزد، قزوین و تبریز با طعمی بی نظیر و ویژه تهیه می شود. به دلیل نزدیکی شهر تبریز به ترکیه، باقلوا تبریز از قدیمی ترین انواع باقلوای ایرانی می باشد. این شیرینی در ایام ماه مبارک رمضان در تبریز بسیار پر طرفدار است. زیرا به دلیل داشتن انواع مغزها بسیار مقوی بوده و ارزش غذایی بالایی دارد. نوع دیگری از باقلوا، که بیشتر در شهر تبریز رایج می باشد، باقلوا رشته ای است. که از رشته سِویا (شعریه) در تهیه آن استفاده می شود و به باقلوا شعریه عربی مشهور است. باقلوای شیرین و پر شهد یزد با خمیری مانند خمیر نان تهیه می شود. تفاوت باقلوا یزدی با باقلوا قزوین بیشتر در شکل ظاهری آن می باشد.اگر چه این شیرینی خوش طعم است، اما کالری بالایی دارد پس در مصرف آن زیاده روی نکنید.

مصلح‌های خوراکی:

آبغوره

آب لیمو ترش

سکنجبین

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404