پیاز کوهی یا سیر کوهی علاوه بر اینکه یک نوع چاشنی و طعم دهنده مناسب برای غذاها محسوب می شود، خواص دارویی بی نظیری دارد. بوی این پیاز بسیار ملایم و برای کسانی که پیاز را دوست ندارند و یا نمی توانند آن را هضم کنند، مناسب می باشد.آلیسین موجود در پیاز کوهی در کاهش کلسترول و فشار خون نقش مهمی دارد، همچنین خواص ضد باکتری آن، باعث عملکرد صحیح دستگاه گوارش در مقابله با باکتری ها می شود.فیبر موجود در پیاز کوهی به هضم غذا کمک شایانی می کند و این امر مانع از بروز یبوست در افراد می شود.به دلیل ویتامین K موجود در پیاز کوهی، مصرف مداوم آن در سلامت استخوان ها بسیار مؤثر است.
پیاز کوهی
تبدیل واحد:
کالری:
0.4
چربی
گرم
پروتئین
0.01
گرم
کربوهیدرات
0.09
گرم
دیدگاهتان را بنویسید