حلوای سیاه یا قره حالوا یکی از انواع شیرینیهای ایرانی است. این شیرینی در استان اردبیل درست میشود و مخلوطی از آرد، جوانه گندم، آب، کره، ادویه جات و عصاره عسل طبیعی است.حلوای سیاه یکی از مهمترین سوغاتی های اردبیل دانسته میشود. این حلوا به دلیل نحوه پخت و استفاده از کره و عسل میتواند در دمای هوای متوسط تا چهار ماه بدون شکرک زدن و فاسد شدن باقی مانده و با حرارت جزئی در هنگام مصرف به تازگی پخت روز اول شود.
حلوای سیاه
تبدیل واحد:
کالری:
4.6
چربی
0.22
گرم
پروتئین
0.12
گرم
کربوهیدرات
0.6
گرم
دیدگاهتان را بنویسید