گوشت شترمرغ در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود. گوشت شترمرغ از ارزش غذایی بسیار بالایی برخورداراست، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است.مهم ترین مزیت بهداشتی گوشت شترمرغ آن است که در مقایسه با گوشت گاو هیچگونه بیماری انگلی را به انسان منتقل نمی کند.این گوشت دارای موادمعدنی ضروری مانند روی، منیزیم و ویتامین های B1، B2 و نیاسین است. به دلیل خواص رژیمی و ترکیبات شیمیایی، این گوشت به ورزشکاران به خصوص افرادی که دارای فعالیت طولانی مدت هستند، توصیه می شود.
گوشت شتر مرغ
تبدیل واحد:
کالری:
2
چربی
0.09
گرم
پروتئین
0.2
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید