پنیر سفید

تبدیل واحد:
کالری: 2.5
چربی 0.2 گرم

پروتئین 0.14 گرم

کربوهیدرات 0.04 گرم

پنیر از خانواده لبنیات به حساب می آید و در سراسر دنیا انواع مختلفی دارد. پنیر شامل مواد مغذی فراوانی مانند پروتئین، ویتامین، فسفر، مواد معدنی، فیبر و آهن است.
پنیر برای کودکان در حال رشد، بزرگسالان و افراد دیابتی مفید است به علاوه افراد با عدم تحمل لاکتوز هم می توانند مقدار کمی پنیر بخورند. بهترین پنیر برای این افراد، پنیر چدار و فتا است. پنیر برای کسانی که چربی خون دارند، مبتلایان به ورم کبد و کیسه صفرا توصیه نمی شود.خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و کندی در یادگیری می کند، بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن‌ مانند گردو، زیره، سیاه‌دانه و آویشن است.

مصلح‌های خوراکی:

آویشن

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404