بوریتو نوعی غذای مکزیکی است که با تورتیلا گندمی(نوعی نان نازک پخته شده از آرد سفید) که به شکل استوانهای پیچیده شده، درست می شود. برخلاف تاکو، بوریتو را می توان بخارپز یا گرم کرد تا نان آن نرم شود. در تهیه مواد داخلی بوریتو می توان از مواد مختلف استفاده کرد. از جمله مواد اصلی بوریتو مرغ، می توان به گوشت مرغ، قارچ، پیاز و فلفل دلمه ای اشاره کرد. این غذا بیشتر در وعده ی صبحانه سرو می شود.
بوریتو مرغ
تبدیل واحد:
کالری:
1.79
چربی
0.05
گرم
پروتئین
0.09
گرم
کربوهیدرات
0.21
گرم
دیدگاهتان را بنویسید