چربی ها از مهم ترین اجزای غذای انسان به شمار می روند و همه ما هر روز مقادیری از این ماده غذایی را مصرف می کنیم. چربی ها در تمام سلول ها و بافت های بدن وجود داشته و نقش حیاتی در غشای سلولی دارند. همچنین چربی ها به صورت پوشش و لایه محافظ در اطراف بعضی از اعضا و اندام های بدن وجود دارند.
روغن ها و چربی ها به دو گروه حیوانی و گیاهی تقسیم می شوند. روغن حیوانی مثل پیه، دنبه، کره، روغن ماهی و … و روغن گیاهی یا روغن نباتی شامل آفتابگردان، سویا، پنبه دانه، زیتون، روغن گردو، کلزا، پالم و … است.
روغن آفتابگردان یکی از روغنهای رایجی است که برای سرخ کردن و پخت و پز مواد غذایی، کاربرد گستردهای دارد. این روغن را از دانههای روغنی گل آفتابگردان استخراج میکنند. از این روغن برای مصارف خوراکی و همچنین محصولات آرایشی-بهداشتی استفاده میشود.
روغن آفتابگردان خواصی بسیاری دارد که برخی از آنها شامل بهبود سلامت قلب، افزایش انرژی بدن، افزایش ایمنی بدن، بهبود سلامت پوست، جلوگیری از سرطان و محافظت در برابر میکروب ها است.
دیدگاهتان را بنویسید