گل کلم از سبزیجاتی است که گل آن بیشترین استفاده را دارد و ساقه و برگهای آن دور ریخته میشود. گل کلم را می توان سرخ شده، آب پز یا بخار پز و به خام مصرف کرد.این سبزی، منبع خوبی از فیبر رژیمی محسوب می شود که به هضم بهتر غذا کمک می کند. گل کلم ماده غذایی فوقالعادهای برای کاهش وزن محسوب میشود چرا که کم کالری بوده و به روشهای مختلف میتوان از آن استفاده کرد.وجود اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین K در این سبزی، به پیشگیری از ایجاد التهاب مزمن که منجر به برخی بیماریها مانند آرتروز، سرطان، دردهای مزمن و بیماریهای خاص روده میشود، کمک میکند.ویتامین C موجود در گل کلم، نوعی آنتی اکسیدان مهم است که علاوه بر بهبود سریع تر زخم، از پیری پوست نیز پیشگیری می کند.
گل کلم آبپز
تبدیل واحد:
کالری:
0.23
چربی
0.004
گرم
پروتئین
0.01
گرم
کربوهیدرات
0.04
گرم
دیدگاهتان را بنویسید