یکی از پلوهای سنتی که کرمانشاهیها میپزند، ونوشک پلوست. ونوشک میوهایست که ظاهری شبیه نخودفرنگی دارد و به آن پسته کوهی هم میگویند.این غذا ی محلی از برنج، ونوشک تازه، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، گوشت چرخ کرده و زعفران تهیه می شود. کلخنگ و خنجک نامهای دیگر ونوشکاند. این گیاه خواص درمانی زیادی هم دارد و از آن در دوغهای محلی و ترشی استفاده میکنند.
ونوشک پلو
تبدیل واحد:
کالری:
2.36
چربی
0.06
گرم
پروتئین
0.15
گرم
کربوهیدرات
0.3
گرم
دیدگاهتان را بنویسید