استیک به قسمتی از گوشت راسته گوساله گفته میشود که دارای رگههایی از چربی است. این گوشت را یا بر روی آتش کباب یا در روغن سرخ می کنند. استیک معمولاً در کنار سیبزمینی و انواع سبزیجات پختهشده و سالاد سزار سرو میشود. این غذا در کشورهای مختلف به سبکهای متفاوت پخته میشود.استیک را میتوان به سه روش سرو کرد؛ اول به صورت آبدار، دوم متوسط (بین آبدار و کاملاً پخته) و سوم کاملاً پخته.
استیک
تبدیل واحد:
کالری:
2.71
چربی
0.19
گرم
پروتئین
0.25
گرم
کربوهیدرات
گرم
دیدگاهتان را بنویسید