لوبیا پلو، جزو غذاهای اصیل ایرانی است و در بین ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار است. این غذای خوشمزه و پرکالری را می توان با گوشت مرغ یا گوشت گوسفند و گوساله طبخ و به عنوان وعده ی نهار یا شام استفاده کرد.لوبیا پلو با گوشت تکه ای به راحتی طبخ می شود و در تهیه آن از برنج، لوبیا و گوشت استفاده می گردد. البته لوبیا پلو با گوشت تکه ای زمان پخت بیشتری نسبت به لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و یا با مرغ نیاز دارد ولی دارای طعم و مزه بی نظیری است.
لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده
تبدیل واحد:
کالری:
1.94
چربی
0.07
گرم
پروتئین
0.08
گرم
کربوهیدرات
0.23
گرم
دیدگاهتان را بنویسید