حلیم قزوین

تبدیل واحد:
کالری: 1.84
چربی 0.13 گرم

پروتئین 0.04 گرم

کربوهیدرات 0.12 گرم

حلیم قزوین، یکی از پرطرفدارترین غذاهای محلی این استان است که روش طبخ سنتی آن در فهرست میراث ملی به ثبت رسیده است. حلیم قزوین از گندم، جو، آرد، گوشت و روغن تهیه می‌شود و مزه نمکی دارد. این حلیم بیشتر در ایام ماه مبارک رمضان در استان قزوین سرو می‌شود؛ اما می‌توان آن را در دیگر روزهای سال به‌عنوان صبحانه یا عصرانه نیز نوش جان کرد. در طرز تهیه سنتی حلیم قزوینی، بیش از ۳۶ ساعت زمان برای پخت حلیم صرف می‌شود و این غذا آن‌قدر هم زده می‌شود تا در نهایت به آشی یکدست تبدیل شود.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404