خرمالو یکی از میوه های خوش طعم پاییزی است که دارای مقادیر قابل توجهی ویتامینهای A،B و C است، در ضمن این میوه مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر و پتاسیم و مقداری نیز سلولز دارد.
خرمالوها دو نوع هستند:گس و غیر گس . خرمالو گس قابل خوردن نیست چون حاوی سطح بالایی از تانین هستند . در حالی که غیر گس آن ، به هنگام رسیدن تانین را از دست می دهند.
این میوه می تواند خام و نیز در حالت خشک خورده شود، همچنین به تعدادی از دسرها و غذاها نیز اضافه می شود.
خرمالو میوه ی شیرینی است که به عنوان یک انرژی زای طبیعی عمل می کند. از این رو، کودکان و همچنین آن هایی که در تمرینات فیزیکی و همچنین فعالیت های ورزشی نیاز به مقدار زیادی انرژی دارند، می توانند از این میوه بهره مند شوند. بعلاوه قند و پتاسیم بالای آن به از بین بردن خستگی کمک می کند.
خرمالو دارای خواص دیگری از جمله: پاکسازی کبد، پیشگیری از آنفولانزا، درمان یبوست و کنترل فشار خون می باشد.
اگرچه خرمالو خواص بسیار زیادی دارد، اما خوردن بیشتر از ۱ تا ۲ عدد از آن در روز توصیه نمیشود.
اگر دچار اضافه وزن هستید در خوردن خرمالو زیاده روی نکنید.
کسانی که اختلالات روده ای دارند یا عمل جراحی روده انجام داده اند یا به بیماری ھای قلبی و سل مبتلا ھستند باید در خوردن خرمالو احتیاط کنند.
دیدگاهتان را بنویسید