آبگوشت ماست یک غذای سنتی کردی محسوب شده و در شهر مهاباد طرفداران زیادی دارد. آبگوشت ماست در زبان محلی بربسیل نامیده میشود.درست کردن آبگوشت ماست مهاباد شبیه بقیه آبگوشتها است. یعنی در آغاز مواد رو داخل یک قابلمه ریخته و سپس از اضافه کردن ادویه و لیمو عمانی به مدت ۳ ساعت اجازه میدهیم تا آبگوشت کاملا جا بیفتد. اما تفاوت آبگوشت ماست مهاباد با بقیه آبگوشتها چیه؟ پس از پخته شدن کامل غذا گوشت را جدا کرده تا بعد از اضافه کردن ماست همچنان خوشرنگ بماند. به ماست زده شده کمی آب اضافه شده و داخل آبگوشت روی حرارت گذاشته میشود. فراموش نکنید پس از اضافه شدن ماست آبگوشت باید بهطور مداوم هم زده شود تا ماست حالت بریده پیدا نکند.
آبگوشت ماست
تبدیل واحد:
کالری:
1.38
چربی
0.07
گرم
پروتئین
0.13
گرم
کربوهیدرات
0.05
گرم
دیدگاهتان را بنویسید