آش گوشت

تبدیل واحد:
کالری: 1.7
چربی 0.05 گرم

پروتئین 0.13 گرم

کربوهیدرات 0.18 گرم

آش گوشت یکی از آش‌های سنتی ایرانی است که معمولا در مراسم مذهبی و به عنوان نذری طبخ می‌شود. استفاده از گوشت گوسفندی در تهیه این آش که به طور معمول گوشت گردن یا دنده گوسفندی است باعث کشدار شدن آش می‌شود. البته همین کش‌دار شدن ویژگی اصلی آش گوشت است. علاوه بر گوشت، انواع حبوبات و سبزی در این غذا کاربرد دارد و در هر منطقه‌ای به سبک خاصی طبخ می‌شود.

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404