ارده

تبدیل واحد:
کالری: 6
چربی 0.54 گرم

پروتئین 0.17 گرم

کربوهیدرات 0.21 گرم

ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یونانی، ایرانی، ترکی، عراقی، مغربی و بلغاری استفاده می‌شود. ارده به تنهایی به عنوان چاشنی یا به عنوان بخش اصلی حلوا ارده، حلوا شکری و حمص استفاده می‌شود.

ارده خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی بویژه صبحانه است. ارده را می‌توان بصورت خالص و بدون هیچگونه افزودنی با نان مصرف کرد یا مواد شیرینی از قبیل: عسل، شیره نبات، شیره خرما، شیره انگور و یا مربا به آن اضافه کرد. میزان افزودنی بسته به ذائقه افراد متفاوت است.

ارده منبع غنی کلسیم، منیزیم،آهن و ویتامین های گروه B است.
خاصیت اصلی ارده کنجد، انرژی‌زا بودن آن است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود احتیاج دارد، بهترین غذا محسوب می‌شوند. ارده کنجد، کلسترول بد خون را کاهش می دهد. همچنین کلسیم موجود در آن، سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها را تامین می کند.

مصلح‌های خوراکی:

سرکه

اصولی و زیرنظر کارشناس رژیم و برنامه ورزشی بگیر

برای دریافت مشاوره شماره ات رو وارد کن

×
fitness-quiz-1404