روگن در زبان آلمانی به معنی “”چاودار”” است. این نوع نان در آلمان بسیار پر طرفدار می باشد. نان روگن به جهت دارا بودن آرد چاودار منبع خوبی از مواد معدنی خصوصاً منیزیم و ویتامین های گروه B ( از جمله اسید فولیک، تیامین و نیاسین) و ویتامین K است.چاودار ،غله ای شبیه گندم ولی بلندتر و باریکتر است که از نظر شکل ما بین گندم و جو دوسر می باشد. رنگی کدر و خاک آلود دارد و جدا کردن سبوس از دانه آن بسیار مشکل است، به همین دلیل آرد چاودار تیره رنگ و معمولاً حاوی مقدار زیادی مواد مغذی می باشد و نان تهیه شده از آن نیز تیره و طعم و عطری قوی نسبت به نان گندم دارد.یکی دیگر از مزایای نان چاودار استفاده از خمیر ترش در آن می باشد، در تهیه این نان به هیچ وجه از جوش شیرین استفاده نمی شود و همین امر عامل طعم و ماندگاری بهتر نسبت به سایر نان هاست.
نان روگن
تبدیل واحد:
کالری:
2.51
چربی
0.03
گرم
پروتئین
0.08
گرم
کربوهیدرات
0.45
گرم
دیدگاهتان را بنویسید