“کروتان به تیکه های دوباره پخته شده نان گفته می شود که کاملا برشته و ترد هستند. کروتان معمولا به شکل مکعب درست می شود. در تهیه آن به راحتی می توان از نان تست بیات شده نیز استفاده کرد.
کروتان ها استفاده های زیادی دارند و در ترکیبات سالادهای گرم و سالادهای سبزیجات استفاده می شوند، روی سوپ ریخته و یا در ظرفی کنار سوپ سرو می شوند، در کنار انواع خوراک های سبزیجات یا پوره ها نیز می توان کروتان را سرو کرد.
یکی از معروفترین و محبوب ترین سالادهایی که در ترکیباتش کروتان وجود دارد سالاد سزار است.
دیدگاهتان را بنویسید