هل پلو یکی از دیگر پلوهای سنتی ایرانی می باشد که با هل تهیه می شود و طعم و مزه بسیار خوبی دارد و عطر و بوی فوق العاده ای دارد اما هل یک گیاه سبز است که برای جنوب شرق آسیا می باشد و تاریخ استفاده از هل به ۴۰۰۰ سال می رسد و یکی از قدیمی ترین ادویه جات در جهان به حساب می آید و بین ما ایرانی ها بسیار محبوب است و در انواع خورشت ها و دمنوش ها و پلو ها و شیرینی پزی از آن استفاده می کنیم.
هل پلو ( بدون گوشت )
تبدیل واحد:
کالری:
1.83
چربی
0.03
گرم
پروتئین
0.04
گرم
کربوهیدرات
0.3
گرم
دیدگاهتان را بنویسید